IMG_4517B*****.jpg

Over BEHOUT

BEHOUT doet wat de naam doet vermoeden. Het behoud hout en omarmt het gebruik van materialen die al een leven achter de rug hebben. Het omarmt het behoud van vakmanschap. Het omarmt het behoud van de wijsheid dat er schoonheid in onvolmaaktheid zit.

IMG_4734B****.jpg

Het werk van behout is eenvoudig in voorkomen maar sterk van karakter. Het werk dat gemaakt wordt door vakmensen met oog voor kwaliteit en detail. Tegelijkertijd laten ze zien dat het de kleine imperfecties zijn die een meubelstuk zo uniek en levend maken. Het ademt. Het is onderdeel van de ruimte. Onderdeel van het gezin zelfs. Het straalt ontspanning en vrijheid uit. Het wordt gebruikt, dag in dag uit. Jaar in jaar uit. En met de dag, met elke aanraking en elk gebruik, groeit zijn schoonheid.

IMG_9999B****.jpg

Geert Willem Huismans (1985) begon BEHOUT, interieur & meubels, in 2015. Inmiddels werken onder leiding van Geert Willem diverse zzpers aan de projecten

BEHOUT heeft inmiddels talloze succesvolle opdrachten op naam. Zo verzorgden zij interieurs voor een breed scala aan cliënten, van woonhuizen en vakantieverblijven tot restaurants, yoga studio’s en health boutiques.